Hej och välkommen till min värld fylld
av bilder och roliga vardagar.

Jag är en sextonårig tjej från Stockholm
som föddes den 6 augusti 1998 med namnet
Sandra.

Just nu pluggar jag första året i
gymnasiet med inriktningen media &
estetik där jag värkligen stortrivs.

Min fritid spenderar jag oftast ute med
mina kompisar, hemma i mitt labriatorium
eller i hallen med mitt kära cheerleading
team.
Senaste

Sky full of stars.
Prommenix.
#1
Lista - 12 saker ni kanske inte visste om mig
Thursday quotes
"It's so fluffy Im gonna die!"
Ringvägen - Nynäshamn
Brokenhearted skeleton (part 2)
American horror story
100 frågor!
Kategorier

Dagbok
Designer
Foto: Djur
Foto: Landskap
Foto: Macro
Foto: Mat
Foto: Modeller
Foto: Människor
Foto: Natur
Foto: Porträtt
Foto: Självporträtt
Foto: Studio
Foto: Vatten
Foto: Äventyr
Foto: Övrigt
Inlägg om mig
Vloggar
Övrigt
Arkivet

2014 oktober
november
december
Sök i bloggenAnnat

Startsidan
Kontakta mig

Sandra är mitt namn.

| Kategori: Inlägg om mig
Hej där! Sandra heter jag och bloggade tidigare på splinky.blogg.se. Ni som följt mig där vet antagligen redan lite om vem jag är men för er som inte vet det än tänkte jag rabbla upp lite saker om mig själv i detta inlägg så ni får ett "hmm" om hos vem ni har hamnat.
Kan ju börja med att säga att jag är 16 år och bor i Stockholm och Nynäshamn, går på cheerleading och har ingen "fast" stil. Med det menar jag att jag att jag klär mig lite hur jag vill beroende på hur jag känner mig vilket ni säkert kommer lägga märke till här på bloggen så småning om.
 
Min musiksmak varierar också lite på mitt humör, kan nog lyssna på det mesta som finns att lyssna på. Som nu lyssnar jag på den här listan jag gjorde för några dagar sedan bara. Väldigt olika stilar som sagt.
 
Kan ju då också tillägga att mitt humör väldigt snabbt kan gå från hyper glad till sjukt förbannad på ett litet feltryck och med feltryck menar jag att nån bara behöver säga ett ända litet "fel" eller att något inte riktigt går som jag vill och jag brinner upp (extremt) men att få mig glad då jag är sur är lite av det man kallar omöjligt.
 
På den här bloggen tänkte jag rikta in mig ännu mer inom fotografi men även lite vardag. Kan hända att lite cheerleading inlägg poppar upp lite där och var men det är ingenting jag kommer lägga så mycket fokus om på bloggen så har ni frågor inom det ämnet kan ni fråga som kommentar, mail, kik eller min ask. Dessa uppgifter kommer att komma upp på bloggen om bara några timmar.
 
Sedan måste jag ju även ta upp lite om min kamera. Jag fotograferar de flesta av mina bilder med min Canon EOS 600D och använder jag någon annan skriver jag det. Jag vet inte ännu vad jag vill bli när jag pluggat klart men det jag redan vet nu är att jag kommer jobba med kameror. Skulle aldrig kunna föreställa mig jobba med något annat i framtiden.
 
Mer om mig kommer ni få höra men inte idag. Nu ska jag nämnligen flytta över min nya bloggdesign jag gjorde klart idag till denna blogg så håll utkik!! Kram kram xx
 

Kommentarer:

amanda:

fina bilder :)

Svar: Tackar :)
Sandra Tukiainen

 

Kommentera här: